Круглий стіл “Інклюзивний ринок електроенергії: передумови для участі малого та середнього бізнесу”

Початок події: 2017-06-22 12:00:00

22 червня 2017 року у Харкові в конференц-залі ILF Communication (м. Харків, вул. Скрипника 14 А) відбудеться круглий стіл присвячений передумовам участі малих та середніх гравців у ринку електроенергії в Україні. Захід відбудеться за підтримки Європейського Союзу і Центру демократії та верховенства права (проект «Посилення коаліції РПР») в рамках виконання проекту «Створення інклюзивного ринку електроенергії в Україні», який впроваджується ГО Greencubator.

Інклюзивні ринки — це ті, участь у яких може брати широке коло учасників без обмежень та дискримінацій. Розвинуті країни все більше рухаються саме до такої моделі ринку електроенергії. Мільйони домогосподарств, малих бізнесів та енергетичних кооперативів у США, Австралії, країнах Євросоюзу стали постачальниками електроенергії, оперують власними мережі, активно надають супутні послуги.

В Україні ринок електроенергії є високомонополізованим, а для малих та середніх учасників ринку існує цілий ряд адміністративних та фінансових бар’єрів. Про те, що необхідно зробити, щоб відкрити український ринок електроенергії для участі різноманітних гравців із учасниками круглого столу будуть спілкуватись:

● Зінченко Андрій, експерт РПР, керівник спільнотних проектів ГО Greencubator

● Іван Бондарчук, старший юрист, старший юрист юридичної фірми ILF

Програму заходу дивіться за посиланням.

Для участі в заході обов’язковою є реєстрація. Адреса форми реєстрації:

https://goo.gl/forms/0RmMSz29TEPlgdNK2

За додатковою інформацією звертайтесь:

Богдан Рижак, bogdanryzhak@gmail.com, +380981221467