Активність Верховної Ради

April 20, 2011
Дев’ятнадцятого квітня 2011 року Верховна Рада України розглянула проект Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо інсайдерської інформації” (законопроект № 7330, КМУ) та повернула його на друге читання.

Ще один проект Закону України “Про внесення змін до статті 21 Закону України “Про рекламу” (законопроект № 4708; щодо супроводження реклами лікарських засобів попередженням про загрозу самолікування; друге читання) було ухвалено в цілому. За це проголосували 285 народних депутати. Законопроект передбачає, що реклама лікарських засобів, медичної техніки, методів профілактики, діагностики, лікування і реабілітації повинна містити текст попередження “Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я”, який займає не менше 15 відсотків площі чи обсягу (тривалості) всієї реклами”.

Запланований до розгляду на середу 20 квітня проект Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України” (законопроект № 8136; н.д. Арсеній Яценюк; щодо припинення зловживання правами Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення) не було включено до порядку денного.