АНОНС: Круглий стіл “Життя після НЕК: саморегулювання чи державний контроль?”

February 11, 2015
                      


10 лютого 2015 року Верховна Рада України ухвалила в цілому зміни до Закону України “Про захист суспільної моралі” (законопроект #1647), якими було вилучено згадку про Національну експертну комісію з питань захисту суспільної моралі (НЕК) з тіла закону. Такі зміни усувають юридичні бар’єри для ліквідації НЕК, а також змушують державні органи, до компетенції яких відноситься нагляд і контроль у сфері суспільної моральні виконувати свої функції.

Інститут Медіа Права запрошує завтра, 12 лютого на круглому столі “Життя після НЕК: саморегулювання чи державний контроль” обговорити першочергові кроки влади до остаточної ліквідації НЕК, а так само обговорити яким чином мають регулюватися питання суспільної моралі і яка роль держави та саморегуляторних механізмів в цьому процесі.

Час і місце проведення: 12 лютого, 14:00 – 16:00, готель “Хрещатик” (вул. Хрещатик, 14, зал “Володимирський”). Вітальна кава та початок реєстрації з 13:30. 


Реєстрація учасників (event@medialaw.kiev.ua) та акредитація ЗМІ (ez@medialaw.kiev.ua) обов’язкова.

Проведення цього заходу стало можливим завдяки підтримці американського народу, що була надана через Агентство США з міжнародного розвитку(USAID) та Інтерньюз. Зміст матеріалів є виключно відповідальністю Інституту Медіа Права та не обов’язково відображає точку зору американського уряду, USAID та Інтерньюз.