До Наглядової ради НСТУ обрано ще двох членів від громадськості

October 19, 2015

Нині Національною Радою України з питань телебачення і радіомовлення продовжується проведення конференцій громадських об’єднань для обрання членів до Наглядової ради Національної суспільної телерадіокомпанії України від громадськості.

16 вересня 2015 року відбулася конференція у сфері фізичного виховання і спорту, на якій членом Наглядової ради було обрано віце-президента Національного олімпійського комітету України Віктора Бринзака.

Сьогодні, 19 вересня 2015 року відбулися конференції громадських організацій, що діють у сфері журналістики та у сфері забезпечення прав національних меншин. Від журналістської громадськості до складу Наглядової ради НСТУ було обрано Тетяну Лебедєву.

Водночас, обрати кандидата у сфері забезпечення прав національних меншин не вдалося, оскільки за результатами голосування двоє кандидатів – Мехман Салманов і Наталія Мекахаль – отримали однакову кількість балів – по 12 на всіх трьох передбачених Порядком проведення конференцій етапах голосування. Відповідно до згаданого Порядку, це означає, що весь процес обрання представника до Наглядової ради НСТУ для громадських організацій, що діють у сфері забезпечення прав національних меншин, почнеться з початку.