Фонд захисту права на доступ до публічної інформації підтримав нову справу

April 9, 2014

Фонд захисту права на доступ до публічної інформації підтримав справу Вінницької обласної громадської організації “Громадська студія”, яка 17 лютого 2014 року надіслала запит до Вінницького національного аграрного університету з проханням надати інформацію, що стосується розпорядження бюджетними коштами Вінницького національного аграрного університету, а саме: штатний розпис  на  2012-2013 та   2013-2014 навчальний рік. У відповідь на запит Вінницький національний аграрний університет надав лише короткий витяг зі штатного розпису.

Після цього  Вінницька обласна громадська організація “Громадська студія” 24 лютого 2014 року надіслала повторний запит до Вінницького національного аграрного університету з проханням надати зазначені документи у повному обсязі. Однак, на повторний запит ніякої відповіді не надійшло.

У зв’язку з цим, «Громадська студія» звернулась до Фонду з проханням забезпечити юридичний супровід під час оскарження відмови Вінницького аграрного університету в наданні публічної інформації щодо розпорядження бюджетними коштами.

 

Метою проекту «Забезпечення судового захисту права на інформацію за підтримки Фонду та мережі захисників права на доступ до інформації», що здійснюється Інститутом Медіа Права за підтримки Міжнародного фонду «Відродження», є гарантування правового захисту права кожного на доступ до інформації. Детальніше про програму: www.irf.ua