Інститут Медіа Права провів у Хмельницькому семінар з правових питань для журналістів

December 11, 2009

7 грудня 2009 року у Хмельницькому  Інститут Медіа Права за підтримки Представництва Інтерньюз-Нетворк в Україні провів для журналістів семінар з правових питань щодо висвітлення виборчого процесу та судових позовів проти ЗМІ та журналістів.

 

На семінарі розглядалися теми щодо підготовки якісних аналітичних матеріалів на передвиборчу тематику, надання громадськості повної, виваженої та збалансованої інформації про діяльність кандидатів на пост Президента України. Програма семінару охопила також питання втручання у приватне життя, відповідальності за поширення недостовірної інформації, ризиків  стосовно судових позовів.

 

Учасниками заходу були журналісти та директори місцевих газет й телеканалів, зокрема ПЦ «Ексклюзив», медіа-корпорації «Є», телеканалу «33 канал», ТРК «Місто» та ряду інших. Присутніми на семінарі були і представники районних ЗМІ: «Наше місто» (Старокостянтинів) та «Колос» (Стара Синява).

 

Семінар проводили професійні юристи, автори численних публікацій з правових питань діяльності медіа: Тарас Шевченко та Ігор Розкладай.