Інститут Медіа Права розробив Пропозиції щодо концепції впровадження суспільного мовлення

September 1, 2010

Фахівці Інституту Медіа Права розробили Пропозиції та зауваження щодо концепції створення національного суспільного телебачення та радіомовлення.

Інститут Медіа Права, як аналітичний центр, що спеціально покликаний сприяти розвитку інформаційного законодавства країни окреслив низку власних пропозицій та зауважень стосовно змісту Концепції створення національного суспільного телебачення та її основних засад. Пропозиції та зауваження щодо концепції створення національного суспільного телебачення та радіомовлення були розроблені юристами організації.

Нагадаємо, що 29 червня 2010 року Громадською гуманітарною радою при Президентові України була прийнята Концепція створення національного суспільного телебачення та радіомовлення. Разом з тим Громадська гуманітарна рада  звернулась до провідних фахівців та експертів у цій галузі для вироблення такого формату діяльності суспільного мовлення, який уможливить створення справді незалежного та високопрофесійного громадського телебачення, яке об’єктивно та неупереджено подаватиме інформацію користувачам, дотримуватиметься високих журналістських стандартів.

Інститут Медіа Права цілковито підтримав ініціативу проведення громадського обговорення проекту Концепції створення національного суспільного телебачення і радіомовлення та вважає це важливим кроком на шляху дійсного запровадження в Україні суспільного мовлення та формування обізнаності громадськості щодо першочергової ролі та покладених на нього завдань.

З текстом Пропозицій Ви можете ознайомитись на нашому сайті в розділі “Аналітика”, перейшовши за цим посиланням: Пропозиції та зауваження щодо концепції створення національного суспільного телебачення та радіомовлення