Комітет свободи слова

January 20, 2009

Двадцять першого січня 2009 року Комітет Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації на своєму засіданні планує розглянути 4 медійні законопроекти.

 

Так, на порядок денний комітету винесено проект Закону України “Про внесення змін до Закону України “Про рекламу” (законопроект №3081, Президент України), яким плануєтьсязапровадити регулювання телепродажу та Про внесення змін до Закону України “Про рекламу” (законопроект №2075, н.д. Володимир Ландік, фракція Партії Регіонів; щодо приведення норм законодавства про рекламу у відповідність до деяких положень acquis communautaire).

 

Також, депутати мають розглянути ветований раніше закнопроект щодо змін до Закону України “Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення” (законопроект № 0953, Олена Бондаренко, фракція Партії Регіонів) щодо позачергового звільнення членів Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Крім того, розглядатиметься законопроект щодо призначення керівників НТКУ/НРКУ та ліквідації громадських рад цих мовників (законопроект № 3140, н.д. Олена Лукаш, Едуард Прутнік, фракція Партії регіонів).
Накінець депутати мають розглянути питання плану роботи Комітету з питань свободи слова та інформації на лютий-липень 2009 року.