Комітет свободи слова обговорить питання ліквідації комісії із захисту суспільної моралі

June 26, 2014

Парламентський комітет з питань свободи слова та інформації 2 липня 2014 року проведе чергове засідання під час якого обговорить Проект Закону «Про відкритість використання публічних коштів»(проект № 2012а, н.д. Леся Оробець, Андрій Пишний, Михайло Головко, Василь Чумак, Олег Медуниця, Оксана Калетник; очікує на друге читання) та Проект Закону про створення організаційно-технічної бази та вивільнення додаткових каналів мовлення для запровадження другого телевізійного каналу суспільного телебачення України (проект № 4541, н.д. Микола Княжицький).

Крім цього, народні депутати планують надати висновок щодо законопроекту про призупинення на час АТО розважальних заходів, концертів на всій території України, а також трансляції розважальних телерадіопередач (проект № 4956, н.д. Володимир Купчак), а також розглянути  за дорученням Голови Верховної Ради України О. Турчинова ініціативу Громадської ради при Державному комітеті телебачення і радіомовлення України з приводу законодавчоговрегулювання діяльності Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі.

Серед організаційних питань – обрання голови підкомітету з питань друкованих засобів масової інформації та Інтернету  та затвердження плану роботи Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації на вересень 2014р. – січень 2015 р.

Засідання відбудеться за адресою: вул. М.Грушевського, 18/2, кімн. № 11, початок – о 14.00.