Комітет свободи слова розгляне нові законопроекти з інформаційних питань

October 7, 2013

Дев’ятого жовтня 2013 року Комітет Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації проведе засідання, на якому будуть розглянуті законопроекти з інформаційних питань.

Депутати, зокрема, планують підготувати до другого читання проект Закону про внесення змін до Закону України «Про рекламу» (щодо уточнення поняття «спеціалізовані видання» та усунення протиріч між окремими положеннями Закону), (проект № 0941, н.д. Олена Кондратюк, Микола Баграєв), а також розглянути питання щодо звільнення з посади члена Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Георгієвської Вікторії Володимирівни (н.д. Ігор Мірошниченко).

В планах Комітету підготувати до розгляду проекти законів:

  • про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення порядку інформування населення про результати роботи органів внутрішніх справ та прокуратури (проект № 2288, н.д. Олександр Онищенко);
  • про внесення змін до деяких законів України щодо заборони ліцензування та цензурування інформації, що розповсюджується мережею Інтернет (проект № 2046а,  н.д. Олександр Турчинов, Руслан Лук’янчук);
  • про внесення змін до Закону України “Про особливості здійснення закупівель в окремих сферах господарської діяльності” щодо забезпечення оприлюднення інформації про закупівлі (проект № 2313а, н.д. Олександр Мирний, Ігор Мірошниченко, Михайло Головко).

Засідання відбудеться за адресою: вул. М.Грушевського, 18/2, кімн. 11, о 14.00 год.