Конференція з питань прозорості медіа власності

June 21, 2011

Міжнародна організація Артикль 19 спільно з Інститутом Медіа Права за підтримки Міжнародної організації “Міжнародна підтримка медіа” запрошує на конференцію на тему «Медіа власність українських ЗМІ в офшорних зонах: проблеми та шляхи вирішення».

Однією з проблем медіа простору в Україні є приховування фактичних власників телерадіокомпаній в офшорних зонах. Учасники конференції матимуть змогу ознайомитись з українським та закордонним досвідом регулювання участі офшорних зон у структурі власності телерадіокjмпаній. Конференція проводитиметься у співпраці з експертами міжнародної організації «Артикль 19», які презентуватимуть учасникам експертний звіт «Прозорість медіа власності від офшорних компаній в Україні: проблеми та рішення».

У роботі конференції візьмуть участь представники міжнародної організації «Артикль 19», міжнародні експерти, представники владних структур, медіа юристи та медіа експерти, а також представники ЗМІ та громадянського суспільства.

Учасники матимуть змогу ознайомитись та обговорити моделі регулювання прозорості медіа власності, зокрема щодо обмеження участі офшорних компаній в структурі медіа власності телерадіокомпаній з міжнародними експертами Мануелою Преотеаса (Румунія) та Лашею Тугуші (Грузії).

Конференція відбудеться 22 червня 2011 року у Великому конференц-залі готелю «Салют» за адресою: м. Київ, вул. Івана Мазепи 11-Б. Початок реєстрації і вітальна кава для учасників о 9.30; початок роботи конференції – о 10.00.

Про намір взяти участь у роботі конференції повідомте, будь ласка, за телефоном 284-61-64 чи надішліть листа на електронну адресу: info@medialaw.kiev.ua.

Завантажити програму конференції