Нацраду до Мін’юсту!

September 15, 2008
   П’ятнадцятого вересня 2008 року до Верховної Ради було внесено проект Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення» (законопроект №3153; н.д. Олена Бондаренко, фракція Партії Регіонів; щодо удосконалення стадій прийняття та порядку оприлюднення актів Національної ради, шляхом приведення їх у відповідність до чинного законодавства України.
   Законопроектом передбачається, що регуляторні, в тому числі нормативно-правові акти Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення повинні проходити всі стадії прийняття та порядок оприлюднення
актів, визначених Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», в т.ч. повинні проходити державну реєстрацію в Міністерстві юстиції України.
   Інші акти індивідуальної дії Національної ради набирають чинності з дня їх прийняття та оприлюднюються в друкованих засобах масової інформації Національної ради та/або на її офіційному веб-сайті.