Новий сайт ІМП

November 25, 2008

Запрацював новий сайт Інституту медіа права www.medialaw.kiev.ua. Відтепер на сайті організації можна знайти багато цінної та цікавої інформації не лише про діяльність Інституту, але й про медіаправо в Україні та світі. Для зручності користувачів сайт працює українською, російською та англійською мовами.

Сайт побудовано на основі наступних розділів: Інститут(вся корисна інформація про Інститут медіа права, його працівників та координати); новини (новини медіагалузі та новини нашої організації); освіта (розділ присвячено основним напрямам освітньої діяльності Інституту: літній школі медіаправа, дистанційному курсу медіаправа для журналістів та іншим освітнім заходам); наші видання (інститут готує тижневий вісник, видає книги та збірки про суспільне мовлення, міжнародні стандарти й судову практику в медіасфері й на інші теми); аналітика (розділ містить аналітичні матеріали, що продукуються нашою організацією, а також корисні матеріали інших авторів); заходи (інформація про заходи, що відбулися і що плануються в майбутньому); законодавство (основне медійне законодавство).

Найближчим часом планується також запуск розділу ЗМІ і суди. Цей розділ буде присвячено взаємодії третьої і четвертої влади – міжнародним стандартам, законодавству, практиці Євросуду, порадам тощо.