Підтримай Національний екзит-пол’ 2010!

December 23, 2009

Двадцять третього грудня 2009 року відбулася прес-конференція «Підтримай «Національний екзит-пол’ 2010!», організована Фондом «Демократичні ініціативи» та Громадською кампанією «Новий Громадянин». У прес-конференції, зокрема, взяв участь директор Інституту медіа права Тарас Шевченко. Це зумовлено тим, що Інститут Медіа Права є учасником Громадської кампанії «Новий Громадянин», а сам Тарас Шевченко є членом Наглядової ради Національного екзит-полу’ 2010.

Головна мета прес-конференції полягала у приверненні уваги до  Національного екзит-полу’ 2010 та зверненні до громадськості, кандидатів на пост Президента, представників вітчизняних та закордонних організацій  щодо збору коштів на проведення екзот-полу.

Тарас Шевченко у своєму виступі  закликав друковані засоби масової інформації та Інтернет-видання безкоштовно розмістити бланк платіжки, для того, щоб більше громадян могли підтримати проведення екзит-полу.

«Національний екзит-пол’ 2010! буде проведено Фондом «Демократичні ініціативи», Українським центр економічних і політичних досліджень імені Олександра Разумкова та Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС) 17 січня та 7 лютого 2010 року. Детальніша інформація доступна за адресою: http://exitpoll.org.ua

Ви можете скачати бланк платіжного доручення для внеску на підтримку екзит-полу:

 

або  

  або розмістити код на сайті: