Підвищення прозорості влади – це реально!

December 14, 2011
 
 
   

 19 грудня 2011 року об 11.00 відбудеться презентація посібника «Громадська експертиза: теоретичні та практичні аспекти», розробленого Інститутом Медіа Права за результатами проекту «Відповідальність влади через поінформованість суспільства». Цей проект мав на меті зробити діяльність державних органів прозорішою, а відтак посилити громадський контроль за роботою влади.

Впровадження проекту тривало два роки, і наразі Інститут Медіа Права готовий поділитися своїми здобутками та позитивним досвідом. Під час заходу експерти Інституту розкажуть, як на практиці працює інструмент громадської експертизи, та проілюструють, яким чином громадська організація вплинула на рішення органів влади через проведення громадських експертиз.

Після презентації гості матимуть змогу спільно обговорити аспекти прозорості влади в Україні, а також обмінятись досвідом щодо проведення громадських експертиз виконавчих органів. До участі запрошуються громадські активісти, представники органів влади та місцевого самоврядування, медіаюристи та медіаексперти, журналісти.

Презентація посібника відбудеться 19 грудня 2011 року у прес-центрі інформаційного агентства «Українські новини» за адресою: м. Київ, вул. Еспланадна, 20, поверх 1 (ст. м. «Палац Спорту»).

Початок реєстрації учасників – о 10.45, початок презентації – об 11.00, завершення – о 12.00.

Про намір відвідати захід повідомте, будь ласка, за телефоном 284-61-64 чи надішліть листа на електронну адресу: event@medialaw.kiev.ua

Ця презентація є підсумковим заходом за проектом «Відповідальність влади через поінформованість суспільства». Зазначений проект виконується в рамках програми «Об’єднуємося заради реформ» (UNITER), що виконується PACT Inc. в Україні завдяки щирій підтримці американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного Розвитку (USAID).