Плани Верховної Ради

November 1, 2011
Відповідно до Розкладу Засідань Верховної Ради України на 1-4 листопада 2011 року депутати планують розглянути кілька медійних проектів.

Першого листопада 2011 року депутати розглянуть проект Закону України “Про внесення змін до Закону України “Про рекламу” (законопроект №8017; н.д. Олег Тищенко; щодо розташування засобів зовнішньої реклами) та проект Закону України «Про внесення зміни до статті 16 Закону України “Про рекламу” (законопроект №8017-1; н.д. Петро Симоненко; щодо розташування засобів зовнішньої реклами).

Третього листопада заплановано розгляд проекту Закону України «Про внесення змін до Закону України “Про телебачення і радіомовлення” (законопроект № 6342; н.д. Олена Бондаренко; щодо приведення у відповідність із вимогами Європейської Конвенції про транскордонне телебачення до програмної концепції мовлення; друге читання). Також розглядатимуть проект Закону України “Про внесення змін до Закону України “Про інформацію” (законопроект №8201; н.д. Степан Курпіль; щодо приведення норм Закону у відповідність з Конвенцією про захист прав людини і основоположних свобод)

На четверте листопада планується розгляд проект Закону України «Про внесення зміни до Закону України “Про телебачення та радіомовлення” (законопроект №8365; н.д. Іван Денькович; щодо надання телеканалами ідентифікуючої інформації про участь держави та органів місцевого самоврядування у створенні телепередач.