Плани Верховної Ради на 3-6 червня

June 2, 2014

Цього тижня відповідно до проекту порядку денного пленарних засідань Верховна Рада розгляне законопроекти в сфері регулювання інформаційної діяльності та підвищення фінансової прозорості, зокрема:

·   Проект Закону про відкритість використання публічних коштів (проект №2012а, н.д. Леся Оробець, Андрій Пишний, Михайло Головко та ін.);

·  Проект Закону про внесення змін до Закону України “Про видавничу справу” (щодо суб’єктів видавничої справи) (проект №0896, КМУ);

·   Проект Закону про внесення змін до Закону України “Про рекламу” (щодо приведення у відповідність із Європейською конвенцією про транскордонне телебачення) (проект № 0940, Президент України).

Крім цього, народні депутати також планують розглянути законопроект про внесення змін до Регламенту Верховної Ради України щодо забезпечення особистого голосування народними депутатами України (проект № 4609, н.д. Сергій Лабазюк, Володимир Литвин, Василь Чумак, Ігор Єремеєв), що запроваджує електронну реєстрацію депутатів та голосування за допомогою сенсорної кнопки.