Реанімаційний пакет реформ висунув Тараса Шевченка до Національної ради реформ

February 20, 2015

Експерти РПР написали заяву Президенту України Петру Порошенко з пропозицією включити у цільові групи свої кандидатури за різними напрямками. Серед кандидатів пропонують директора Інституту Медіа Права Тараса Шевченка у цільовій команді «Програми популяризації України в світі».  

Створення Національної ради реформ дає можливість здійснювати в Україні реформи на основі кращого міжнародного досвіду та сприяти їх упровадженню. Вона має працювати як спеціальний консультативно-дорадчий орган при президентові України з питань стратегічного планування, узгодження позицій щодо впровадження єдиної державної політики реформ та їх реалізації. Включення провідних громадських експертів до цієї ради є надзвичайно важливим для фахового та послідовного впровадження реформ в Україні.

Національна рада реформ була створена ще у липні минулого року з метою забезпечення впровадження єдиної державної політики України в цій сфері. Основним завданням її виконавчого комітету має стати підготовка пропозицій щодо стратегічного планування реформ, їх узгодженого впровадження та моніторинг їх реалізації.

Нагадуємо, Інститут Медіа Права здійснює загальну координацію ініціативи «Реанімаційний пакет реформ», а також координує групу реформи медіа. Описание: https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif