Розпочався конкурс на заміщення вакантної посади члена Нацради

August 9, 2016

Комітет Верховної Ради України з питань свободи слова та інформаційної політики оголосив відбір кандидатур на заміщення вакантної посади члена Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення за парламентською квотою. Причиною оголошення конкурсу стало дострокове припинення повноважень члена Нацради Катерини Котенко, що займала посаду відповідального секретаря Нацради.

Суб’єктами права подання кандидатур на посаду члена Нацради є депутатські фракції у Верховній Раді України та всеукраїнські об’єднання громадян у галузі діяльності засобів масової інформації. Членом Нацради може бути призначений громадянин України з числа кваліфікованих фахівців у галузі журналістики, юриспруденції, телерадіомовлення, управління, представників науки, культури, мистецтва, які мають вищу освіту, стаж роботи у сфері телерадіомовлення, зокрема наукової або педагогічної, не менше п’яти років, володіють державною мовою, проживають в Україні протягом останніх десяти років та на момент призначення не досягли встановленого законом пенсійного віку. Не може бути призначена на посаду члена Нацради особа, яка має судимість за вчинення умисного злочину, якщо ця судимість не погашена або не знята у встановленому законом порядку.

Пропозиції щодо кандидатур та документи кандидатів приймаються впродовж 21 дня від дати оприлюднення оголошення в газеті «Голос України»

Кандидати зобов’язані подати наступні документи:

1) рекомендацію депутатської фракції Верховної Ради України або всеукраїнського об’єднання громадян у галузі діяльності засобів масової інформації (із витягом з протоколу ухвалення рішення щодо рекомендації);

2) особову картку  П -2 ДС із власноруч написаною  автобіографією;

3) копію паспорта громадянина України (сторінки 1, 2 та сторінку зі штампом про реєстрацію за місцем проживання);

4) копію документів про освіту;

5) копію трудової книжки;

6) декларацію про доходи за 2015 рік;

7) 4 фотокартки 3х4;

8) медичну довідку форми 133/0;

9) сертифікат нарколога;

10) сертифікат психіатра.

Пропозиції подавати за адресою: м. Київ, вул. Грушевського, 26/1, готельний комплекс «Київ», 12-й поверх. Телефони для довідок: 255-95-25, 255-95-27, 255-95-30.