Студенти-юристи готові представляти Україну на змаганнях з медіа права в Оксфорді

March 21, 2016

Дружній премут із медіа права пройшов у Києві в рамках підготовки до змагань з медіа права Price Media Law Moot Court Competition. Сам захід відбудеться в Оксфорді 30 березня – 2 квітня цього року.

 

Ukr_Lat-3Команди студентів-юристів із Національного Університету “Києво-Могилянська академія” та Латвійського університету представили перед суддями свої позиції з боку позивача і відповідача у справі про порушення права на свободу слова.

За оцінкою суддів, учасники премуту показали високий рівень підготовки та глибокі знання з медіа права.

Судили змагання директор Інституту Медіа Права Тарас Шевченко, заступник Міністра юстиції України з питань європейскої інтеграції, викладач Національного Університету “Києво-Могилянська академія” Сергій Петухов, викладачі кафедри міжнародного права і спеціальних правових наук Національного Університету “Києво-Могилянська академія” Мирослава Антонович та Ольга Асадча, юрист, директор з розвитку Інституту Медіа Права Тетяна Семілетко, програмний менеджер міжнародної організації «Міжнародна підтримка медіа» в Україні Антоніна Черевко. Спеціальним гостем та суддею змагань була співорганізатор Price Media Law Moot Court Competition Невена Кривокапіч.

Премут був організований Інститутом Медіа Права за сприяння Національного Університету “Києво-Могилянська академія.”

Ukr_Lat-64

Ukr_Lat-17

 

 

 

 

 

 

 

Захід проводиться в рамках проекту «Популяризація прав людини і демократії та посилення медійного і громадянського суспільства в Азербайджані, Україні та Білорусі» міжнародної організації «Міжнародна підтримка медіа» (International Media Support)  за підтримки Міністерства Закордонних Справ Норвегії.