Тендер на проведення аудиторської перевірки ГО «Центр демократії та верховенства права»

January 31, 2017

Громадська організація «Центр демократії та верховенства права» оголошує тендер на пошук аудиторської компанії з метою проведення річного аудиту діяльності організації за період з 1 січня по 31 грудня 2016 року, а також аудит звіту про надходження та використання коштів від Шведського агентства з міжнародного розвитку (далі «Sida») за періоди з 1 січня 2016 року до 30 квітня 2017 року.

Аудит повинен проводитися у відповідності до міжнародних стандартів аудиту, затверджених Радою з питань міжнародних стандартів аудиту та гарантування достовірності (IAASB). Аудит має бути проведений зовнішнім, незалежним і кваліфікованим аудитором (Certified Public Accountant/Authorised Public Accountant або еквівалентні сертифікати). Досвід проведення аудиту в громадських організаціях є обов’язковим. Аудит має розпочатися не пізніше 01 травня 2017 року і аудитор має надати організації Листи про результати аудиту не пізніше 26 травня 2017 року.

Детальніше ознайомитися із умовами можна за цим лінком: http://bit.ly/2jP90ZP

Умови участі у тендері

Компанія, яка подається на тендер повинна до 20 лютого надіслати на електронну скриньку такий перелік документів:

  1. Свідоцтво/виписку про реєстрацію аудиторської компанії.
  2. Сертифікат на право займатись аудиторською діяльністю.
  3. Документи, які підтверджуються досвід роботи компанії з неприбутковими організаціями.
  4. Комерційну пропозицію (потрібно вказати загальну вартість та погодинну тарифікацію).
  5. Пропозиція повинна містити запевнення, що аудит буде проведено відповідно до міжнародних стандартів аудиту, затверджених Радою з питань міжнародних стандартів аудиту та гарантування достовірності (IAASB).

 

Просимо звернути увагу, що одна і та сама Компанія не може надавати нам послуги із аудиторської перевірки більше двох років поспіль.

Контактна особа: фінансовий директор Наталія Тимків, тел.: (067) 464-77-23,  tender@cedem.org.ua

e-mail: finance@cedem.org.ua