ЦЕДЕМ оголошує тендер на проведення зовнішньої незалежної оцінки РПР

August 19, 2017

Громадська організація «Центр демократії та верховенства права» оголошує відкритий тендер на послуги із проведення зовнішньої незалежної оцінки в рамках проекту «Посилення коаліції Реанімаційний Пакет Реформ (РПР)», який впроваджується за підтримки Європейського Союзу.

Центр демократії та верховенства права є неприбутковою громадською організацією, заснованою у 2005 р. Наша місія – сприяти розвитку суспільства активних та відповідальних громадян через підтримку громадських ініціатив; незаангажовану правову експертизу; розробку та імплементацію якісного законодавства; освіту; захист свободи слова; досягнення підзвітності влади; утвердження верховенства права.

Це оголошення є запрошенням на участь у відкритому тендері на закупівлю послуг згідно з Політикою закупівлі послуг ГО «Центр демократії та верховенства права». Конкурсний відбір здійснюється в рамках проекту, що впроваджується ГО «Центр демократії та верховенства права» за підтримки Європейського Союзу (European Commission).

Об’єкт оцінки: ефективність впровадження проекту “Посилення коаліції Реанімаційний Пакет Реформ” та вплив діяльності коаліції

Документ, що очікується отримати в результаті: Звіт з оцінкою основних аспектів (вказаних у Технічному завданні) та наданням відповідних рекомендацій

Очікуваний термін надання послуг: вересень – листопад 2017 року

Очікувана дата отримання звіту: не пізніше 30 листопада 2017 року

Послуги із зовнішньої незалежної оцінки передбачають (але не виключно):

  1. Розробку методології оцінки.
  2. Безпосереднє проведення оцінки за розробленою методологією.
  3. Підготовку письмового звіту англійською та українською мовами з рекомендаціями на майбутнє.
  4. Презентацію результатів оцінки та рекомендацій РПР та партнерам.

Період діяльності, який має бути охоплений оцінкою: 01 червня 2016 року – 31 серпня 2017 року.

Умови участі у тендері:

До участі у тендері запрошуються юридичні особи, фізичні особи-підприємці, незалежні консультанти – фізичні особи. 

Постачальник, який має намір взяти участь у тендері, повинен до 08 вересня 2017 року (включно) надіслати на електронну скриньку, вказану нижче, такий перелік документів (вказавши у темі листа «Тендер: зовнішня оцінка РПР»):

  1. Для юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців: копії реєстраційних документів (виписка з ЄДР про державну реєстрацію, свідоцтво/довідка платника податків, інші документи за наявності).
  2. Для незалежних консультантів-фізичних осіб: копії паспорту, індивідуального податкового номера, професійних сертифікатів за наявності.
  3. Інформацію, що підтверджує досвід надання подібних послуг для українських неприбуткових організацій або міжнародних неурядових організацій: CV/автобіографія консультанта/тів; портфоліо проектів; рекомендаційні листи.
  4. Інформацію щодо вартості послуг/тендерну пропозицію: детальний перелік послуг та їх вартість. Тендерна пропозиція щодо вартості послуг має міститися на бланку/аркуші із актуальними реквізитами, контактними телефонами, електронними адресами.

Критерії відбору:

  • професійний досвід консультанта/тів та відповідність вимогам, вказаним у Технічному завданні;
  • досвід надання подібних послуг для українських неприбуткових організацій або міжнародних неурядових організацій;
  • вартість послуг;
  • інші додаткові переваги.

Розгляд поданих документів здійснюватиметься по мірі їх отримання.

Контактні особи: Тетяна Семілетко, Наталія Євченко

e-mail: tender@cedem.org.ua

Технічне завдання доступне за посиланням.