ЦЕДЕМ провів завершальний етап змагань з медіа права

November 15, 2017

Сьогодні у Харкові відбувся четвертий, Східноукраїнський раунд Модельних судових засідань з питань свободи слова в умовах конфлікту – змагань з медіа права для студентів, організованих Центром демократії та верховенства права спільно з Лігою студентів Асоціації правників України. У Харкові до партнерства у виконанні проекту також долучилася Програма медіаправа Харківського національного юридичного університету  імені Ярослава Мудрого.

Студенти-юристи та студенти-журналісти виступали в ролі позивачів та відповідачів і відстоювали свою позицію перед суддями. Мета цього змагання – дати студентам новий досвід та знання у сфері медіаправа.

Переможцем четвертого раунду модельних судових засідань стала команда студентів Харківського національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого.

Цей раунд став завершальним етапом Модельних судових засідань з питань свободи слова в умовах конфлікту. Попередні раунди пройшли у Одесі (перемогу здобули студенти Національного університету «Одеська юридична академія»), Дніпрі (переможцем стала команда Національного університету “Києво-Могилянська Академія”) та Львові (переможці – студенти Чернівецького національного університету)

Захід проведено Центром демократії та верховенства права за проектом «Захист свободи слова», що виконується за підтримки міжнародної організації «Інтерньюз». (https://internews.in.ua/)

The event was held by the Centre for Democracy and Rule of Law under the “Defending Media Freedom” project supported by Internews.( https://internews.in.ua/)