ТСК з цифрового конкурсу

October 19, 2011
Вісімнадцятого жовтня 2011 року у Верховній Раді України було зареєстровано проект Постанови Верховної Ради України “Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування дотримання законодавства України при прийнятті рішень Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення під час проведення конкурсів та встановлення переможців конкурсів на отримання (переоформлення) ліцензій на мовлення в цифровому форматі, який відбувся у 2011 році”, №9303.

Поставою пропонується визначити основним завданням ТСК розслідування законності проведеного цифрового конкурсу.

До складу ТСК пропонується включити 9 народних депутатів: від фракції Партії регіонів у Верховній Раді України – 3 чол., фракції «Блок Юлії Тимошенко» – «Батьківщина» – 2 чол., фракції Блоку «Наша Україна – Народна Самооборона» – 1 чол., фракції Комуністичної партії України – 1 чол., фракції Народної Партії у Верховній Раді України – 1 чол., група «Реформи заради майбутнього» у Верховній Раді України – 1 чол.

Головою пропонується обрати автора проекту – н.д. Володимира Каплієнка, заступником – н.д. Юрія Стеця.

Запланований термін діяльності Тимчасової слідчої комісії – шість місяців з дня прийняття Постанови. Звіт ТСК має бути розглянутим на пленарному засіданні Верховної Ради України не пізніше двомісячного терміну з дня прийняття Постанови.

Картка проекту: http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb_n/webproc4_1?id=&pf3511=41496