Цифрове мовлення HDTV

October 28, 2008

Двадцять восьмого жовтня Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення оголосила конкурс на отримання ліцензії на багатоканальне мовлення з використанням 41 ТВК у м. Києві (потужність 1,3 кВт) у цифровому стандарті телебачення високої чіткості HDTV (кодування MPEG-4). Конкурсом передбачено мовлення в цифровій смузі двох телевізійних програм (телеканалів) – спортивний телеканал та оригінальний проект (передачі, які відзначаються самобутністю і розширюють тематично-зображальну палітру вітчизняного телебачення).

Конкурсанти мають надати разом із заявою на участь у конкурсі документи щодо фінансово-економічних можливостей забезпечувати розповсюдження програм; джерела фінансування телерадіоорганізації; забезпечення прибуткової діяльності телерадіоорганізації: передбачуваний рівень рентабельності підприємства, основні етапи виконання інвестиційного проекту та термін його окупності; інвестування коштів у забезпечення споживачів перетворювачами цифрового сигналу.

Граничний вартість ліцензійного збору – 117685,15 грн., а конкурсна гарантія становитиме 5884,26 грн. (5% ліцензійного збору).

Заяви приймаються з 21 листопада 2008 року до 17-00 26 грудня 2008 року.

Повна інформація: http://nrada.gov.ua/cgi-bin/go?node=850