“Успішний онлайн-курс”: організатори оцінили курс з доступу від експертів ЦЕДЕМ

July 21, 2017

Онлайн-курс “Доступ до публічної інформації від А до Я”, проведений експертами Центру демократії та верховенства права – це успішний курс із високим рівнем слухачів. Такий висновок зробила команда освітньої платформи Prometheus, де був розміщений курс, на основі власної статистики.

Курс “Доступ до публічної інформації від А до Я” стартував 1 березня. Серед його тем – загальні питання доступу, законодавство у цій сфері та практичні механізми подання запитів, роботи з інформацією та оскарження відмов. Авторами лекцій є юристи Центру демократії та верховенства права Віта Володовська, Тетяна Олексіюк та Ігор Розкладай. Наразі активна фаза курсу завершилася, однак курс доступний у пасивній фазі, тобто без прямого спілкування з лекторами.

За даними Prometheus, за час активної фази на курс записалося 2248 осіб, після її закінчення слухачі продовжують активно записуватися на курс та дивитися лекції.

Навчальна програма зацікавила широку аудиторію: серед слухачів рівномірно представлені усі вікові групи, а кожен третій з них – студент. При цьому середній рівень успішності курсу склав 8,7% – це вище за середньосвітовий показник.

Ви можете переглянути курс за посиланням: https://courses.prometheus.org.ua/courses/course-v1:COE+PI101+2017_T1/about

Курс створено за підтримки проекту Ради Європи «Зміцнення свободи медіа та створення системи Суспільного мовлення в Україні» у співпраці з Уповноваженим ВРУ з прав людини