Відбулась презентація нового видання Інституту Медіа Права

December 19, 2011
 
   

Посібник «Громадська експертиза: теоретичні та практичні аспекти» був розроблений Інститутом Медіа Права за результатами проекту «Відповідальність влади через поінформованість суспільства».

У виданні розглядаються теоретичні основи та практичні аспекти громадської експертизи як форми залучення громадськості до процесу управління державою. Посібник надає глибинний аналіз існуючого законодавства та ілюструє успішні практики прикладами громадських експертиз, проведених Інститутом Медіа Права. Практичний посібник розрахований як на громадських активістів, так і на представників державного сектору.

Книгу презентували Тарас Шевченко, директор Інституту Медіа Права, юристи організації Ольга Сушко та Анна Балацька, а також експерт Роман Головенко.

Захід відвідали юристи, громадські діячі, які цікавляться темою громадських експертиз, а також тематикою відкритості уряду загалом. Учасники отримали у подарунок примірник посібника.

Презентація відбулася у прес-центрі інформаційного агентства «Українські новини». 

Презентація стала підсумковим заходом за проектом «Відповідальність влади через поінформованість суспільства». Зазначений проект виконується в рамках програми «Об’єднуємося заради реформ» (UNITER), що виконується PACT Inc. в Україні завдяки щирій підтримці американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного Розвитку (USAID).

Отримати книгу можна в Інституті Медіа Права за попередньою домовленістю. Завантажити електронну версію посібника можна за цим посиланням.