Відкритий Університет Реформ провів мотиваційний день

November 11, 2017

Ні дня без Відкритого Університету Реформ – у такому темпі відбувається навчання студентів шостого набору. Цією неділі ВУР провів зустріч з Іриною Соловей, співзасновницею платформ «Спільнокошт» та «Велика ідея».

«У своєму виступі вона актуалізувала тематику моделей роботи з глобальним процесом з акцентом на зв’язках між людьми. Соціальний простір мислиться екосистемами розвитку та втілення змін, тому діяти треба дуже сфокусовано і постійно моніторити зміни й змінений контекст, в якому 60% часу ми готуємо інструменти, і 40% часу – втілюємо їх», – вказала експерт.

При цьому активності для кожного окремого фактору громадського сектору (робота з інформацією, бачення і мислення, дизайн мислення, навички, підприємництво та пілот) планується окремо, – це дозволить вибудувати лінійну стратегію, додала вона.

Друга половина ВУРівського дня була присвячена конкурсу авторських проектів учасників ВУРу. Після жвавої презентації 12 яскравих ідей (від просвітницьких лекцій, виставок та брошур до порятунку птахів в міській місцевості) студенти та гості ВУР мали змогу проголосувати за найбільш перспективні проекти.

Завершився день жвавим обговоренням майбутньої роботи над запропонованими проектами та шляхами їх реалізації.