Завершився VII набір Відкритого Університету Реформ

June 12, 2018

Цієї неділі, 10 червня, відбувся випуск сьомого набору Відкритого Університету Реформ – спільного освітнього проекту Центру демократії та верховенства права та Реанімаційного Пакету Реформ.

«Сильні та вільні» – таким був девіз цьогорічних учасників ВУР. Освітній проект зібрав 38 молодих та мотивованих людей, які готові долучитися до реформування країни. За три місяці навчання вони провели разом 11 робочих субот та відвідали 22 заходи у будні. 85 годин або більше трьох діб ВУРівці провели у офісі РПР. Програма передбачала лекції, тренінги, спілкування з провідними експертами та фахівцями РПР, представниками влади та міжнародних інституцій.

Ще більше часу учасники сьомого набору присвятили стажуванню, адже ВУРівці проходили понад 100 годин практики у командах реформаторів та найрезультативніших громадських організаціях.

На випускний завітали координатори попередніх наборів ВУР – Іван Омелян, Віктор Артеменко та Михайло Жернаков. Вони привітали вурівців з випуском та побажали знайти себе, зрозуміти траєкторію руху до власної цілі та іти до неї.

Ігор Конопка, чинний координатор Відкритого Університету Реформ, побажав ВУРівцям пізнавати себе, залишатися собою, не мовчати, ризикувати, а найголовніше – дружити та не губити одне одного.