ВУР провів екскурсію до Кабміну

May 22, 2018

Потрапити “до Кабміну” та поспілкуватись із віце-прем’єркою – done! Вчора вурівці завітали до будівлі Уряду, де спершу побували на невеликій екскурсії, а потім зустрілися з Іванною Климпуш-Цинцадзе, віце-прем’єр-міністром України з питань європейської та євроатлантичної інтеграції.

Як довідалися у музеї, після перенесення столиці до Києва у 30-х роках ХХ століття планувалося побувати не одну, а цілих чотири великі урядові будівлі; Олександр Ляшко (ні, не родич!) у радянські часи обіймав посаду прем’єра цілих 15 років – це рекорд; також у приміщенні музею є підлоговий годинник, якому понад 100 років.

Далі була зустріч із пані Іванною. Вона розповіла, що робота Офісу віце-прем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції непроста. Часто доводиться працювати без вихідних та нормованого робочого графіку, адже робота триває постійно – візити, зустрічі та перемовини. Під час бесіди з віце-прем’єркою, вурівці почули про перемоги, виклики та перспективи на шляху України до євро- та євроатлантичної інтеграції, поставили численні запитання стосовно діяльності Офісу та дізналися що мотивує пані віце-прем’єрку продовжувати непросту роботу на посаді. Насамкінець, пані Іванна розповіла, які навички та цінності слід розвивати молодим фахівцям для побудови успішної кар’єри та чому варто йти на державну службу.

Андрій Климчук, координатор з роботи з національними медіа Офісу віце-прем’єрки також поділився, що його надихає відчуття змін та можливість робити їх власноруч.

«Спочатку ти бачиш Кабмін ззовні – «совкову» та повну бюрократії будівлю. А коли заходиш всередину – зустрічаєш класних людей і розумієш, що не у цьому житті #зрада», – поділилася своїми враженнями від екскурсії й зустрічі одна з вурівок.