Завершився шостий дистанційний курс медіа права

July 7, 2012

Завершився шостий дистанційний навчальний курс з медіа права для журналістів, в рамках якого слухачі мали змогу здобути або ж поглибити свої знання в галузі медійного права в Україні, а також ознайомитись із досвідом Європи.

Близько 70 слухачів дистанційного курсу медіа права цього року отримали сертифікати випускників. Цього року серед слухачів курсу були журналісти друкованих та Інтернет видань, працівники телерадіокомпаній, рекламні та ПР менеджери та юрисконсульти ЗМІ. Так слухачами курсу стали працівники студії «Савік Шустер», Київської державної регіональної телерадіокомпанії, Івано-Франківської обласної державної телерадіокомпанії, Волинської обласної державної телерадіокомпанії, телерадіокомпанії «Маріупольське телебачення», телеканалів «Ера» та «Новий Чернігів», видавничої групи «Українська преса», національного інформагентства «Укрінформ», Кримського та Миколаївського перс-клубів, оглядачі Інтернет порталів та низка інших. Цьогоріч курс прослухали також працівники громадських організацій та рухів, а також студенти факультетів журналістики та права.

Територіально дистанційний курс охопив 22 регіони України (Київську, Житомирську, Львівську, Чернівецьку, Черкаську, Чернігівську, Тернопільську, Рівненську, Полтавську, Одеську, Дніпропетровську, Донецьку, Волинську, Харківську, Одеську, Дніпропетровську, Запорізьку, Закарпатську, Вінницьку, Сумську, Івано-Франківську), а також Крим.

За час навчання слухачі дистанційного курсу за допомогою спеціалізованого модуля для дистанційної освіти (medialaw.in.ua). Курс навчання складався з 21-ї теми, які були розділені на три тематичних блоки. Протягом навчання слухачі складали два проміжні та один фінальний тест, які підтверджували їхню кваліфікацію.


Інформацію про майбутні курси навчання Ви можете дізнатись, слідкуючи за інформацією у розділі  «Новини». Черговий набір учасників на дистанційний курс буде оголошуватись на початку осені.

Якщо у Вас виникли запитання, звертайтесь електронною поштою на адресу i_law@medialaw.kiev.ua.