Зміни до порядку видачі ліцензії провайдера програмної послуги

February 21, 2009
Сімнадцятого лютого 2009 року Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення рішенням №203 внесла зміни до порядку видачі ліцензії провайдера програмної послуги, внесення змін до ліцензії провайдера програмної послуги та видачі дубліката ліцензії провайдера програмної послуги. Так, Національна рада внесла зміни, якими додала до додатків до Положення „Про порядок видачі ліцензії провайдера програмної послуги, внесення змін до ліцензії провайдера програмної послуги та видачі дубліката ліцензії провайдера програмної послуги”, затвердженого рішенням Національної ради від 08.10.2008 №1741 текст „ресурс багатоканальної телемережі – _____ каналів. Також Національна рада встановила перелік документів на видачу ліцензії провайдера програмної послуги:
  1. Заява про видачу ліцензії на мовлення з підписом керівника, з печаткою компанії.
  2. Копії статутних документів, нотаріально завірені.
  3. Копія свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи.
  4. Копія довідки місцевого органу Державного комітету статистики України про включення ТРО до ЄДРПОУ, затверджена підписом керівника та печаткою компанії.
  5. Угода з власником багатоканальної телемережі (оператором телекомунікацій), якщо оператором телекомунікацій є інший суб’єкт господарювання, або копія ліцензії НКРЗ.
  6. Загальна концепція пакетування (перелік) програм, придбаних для ретрансляції, в тому числі перелік програм універсальної програмної послуги.
  7. Документи, які підтверджують придбання та право розповсюдження (ретрансляцію) програм іншого мовника.

Крім того, Національна рада визнала додаток 5 до Положення недійсним.