Зураб Аласанія очолить НСТУ з 13 травня

April 27, 2017

Наглядова рада Національної суспільної телекомпанії сьогодні ухвалила текст контракту з головою правління НСТУ. Відповідно до нього, Зураб Аласанія вступить у свої повноваження 13 травня цього року. Наразі договір направлений на підпис голові Наглядової ради Тетяні Лебедєвій.

До 15 травня очільник Суспільного повинен подати на розгляд Наглядової ради кандидатури членів правління. Цього дня відбудеться наступне засідання Наглядової ради, на якому будуть обрані члени правління ПАТ “НСТУ”. Голосування за них відбувається так само, як і за голову правління, шляхом таємного голосування.

З моменту обрання членів правління розпочинається нова фаза реформи – структурна і змістова трансформація суспільного мовника у нову сучасну мультимедійну платформу. На цьому етапі найбільше зусиль буде спрямовано на зміну програмної політики та структури НСТУ.

Нагадаємо, голову правління Суспільного було обрано 10 квітня. Більшість голосів отримав Зураб Аласанія, медіаменеджер, журналіст та засновник низки медійних проектів.

Зазначимо, що Центр демократії та верховенства права стежить за ходом реформи та бере участь у розбудові Суспільного мовлення в Україні з моменту початку реформи у 2014 році.