Звіт Нацради

March 15, 2012
Двадцять першого березня 2012 року Комітет Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації розгляне звіт Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення за 2011 рік.

Відповідно до ч.2 ст. 16 Закону України “Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення” Національна рада щорічно готує звіт про свою діяльність, оприлюднює його до 1 лютого наступного за звітним року та невідкладно надсилає звіт до Верховної Ради України і Президента України. Звіт про діяльність Національної ради на засіданні Верховної Ради України представляє голова Національної ради.

Президент схвалив Звіт Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення за 2011 рік, 23 лютого 2012 року про що офіційно повідомлено регуляторний орган у сфері телерадіомовлення.

Зважаючи на те, що протягом останніх років Президент України завжди схвалював звіт Національної ради, а її відставка можлива лише за умови, якщо звіт не буде схвалено і президентом і парламентом, Верховна Рада не заслуховувала звіт на своєму засіданні, а залишала це питання на розсуд комітету свободи слова.

Засідання відбудеться за адресою: вул. М.Грушевського, 18/2, кім. № 11, о 14-00.