Науково-практична конференція на тематику реформування законодавства, що регулює ЗМІ під час виборів

September 15, 2010

20 вересня у готелі «Хрещатик» за співорганізаторства Інституту Медіа Права та Незалежної Асоціації Мовників (НАМ) відбудеться науково-практична конференція “Перспективи реформування законодавства, що регулює діяльність ЗМІ під час виборів”.

Серед доповідачів на конференції будуть практикуючі спеціалісти галузі: директор Інституту Медіа Права Тарас Шевченко, Голова правового центру Незалежної Асоціації Мовників Ольга Большакова. Модераторами секцій будуть виконавчий директор НАМ Катерина М’ясникова та генеральний директор Української асоціації видавців періодичної преси Олексій Погорелов.

Програма конференції включає три секції, на кожній з яких будуть обговорюватись актуальні питання.

Так на першій секції будуть розглядатись питання редакційних та авторських матеріалів про вибори, вимоги до інформаційних матеріалів про вибори, особливості поширення інформації про результати соціологічних досліджень та ряд інших.
 

Друга секція стосуватиметься тематики часових меж здійснення передвиборної агітації, реалізації принципу рівності доступу, умов договору на виготовлення та поширення передвиборної агітації.

На третій секції розглядатимуться наступні теми: ЗМІ: учасник але не суб’єкт виборчого процесу; доступ до інформації про вибори та доступ на заходи в межах виборчого процесу; контролюючі органи: розмежування повноважень;право на відповідь чи право на спростування; оскарження дій ЗМІ в межах виборчого процесу.
    

Конференція відбудеться 20 вересня 2010 року у місті Києві за адресою: м.Київ, вул. Хрещатик, 14, готель «Хрещатик», 4-й поверх, конференц-зала «Володимирська». Початок заходу о 9:30. 

Прохання підтвердити участь до 20 вересня 2010 року.
Оргкомітет: 
Тел.: (067) 405-11-08 
Тел./факс: (044) 254-55-56