Останній день подачі заявок на участь в обранні членів Наглядової ради суспільної ТРК

October 28, 2014

Сьогодні останній день подачі заявок на участь у конференціях з обрання членів Наглядової ради суспільної телерадіокомпанії.

Нагадуємо, Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення приймає заяви до 18:00 за адресою: вул. Прорізна, 2, м. Київ, 01601, кім. 205, п’ятниця з 9:00 до 17:00 та на e-mailsuspilne.nrada@gmail.com.

Заяви можуть подавати лише всеукраїнські громадські об’єднання.

Щоб взяти участь у Конференції, треба подати до регуляторного органу:

• письмову заяву, підписану керівником всеукраїнського громадського об’єднання; 
• копії свідоцтва про реєстрацію та статуту всеукраїнського громадського об’єднання, скріплені печаткою всеукраїнського громадського об’єднання (у разі наявності).

Додаткова інформація та форми заяв можна завантажити тут, телефон для довідок: (044) 278-75-75. 

Відповідно до ст. 8 Закону України «Про суспільне телебачення і радіомовлення України» до Наглядової ради НСТУ входять дев’ять членів від всеукраїнських громадських об’єднань, основним видом діяльності яких є діяльність у сфері освіти,  у сфері науки,  у сфері фізичного виховання та спорту, у сфері журналістики, у правозахисній сфері, у сфері захисту інтересів дітей та молоді,  у творчій сфері, у сфері місцевого самоврядування, у сфері захисту прав осіб з особливими потребами. Члени Наглядової ради НСТУ від всеукраїнських громадських об’єднань обираються шляхом рейтингового голосування на конференціях всеукраїнських громадських об’єднань, окремо за кожним видом діяльності, які проводяться Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення. 

Завантажити календарний план проведення конференцій всеукраїнських громадських об’єднань можна за посиланням.