21 березня – Форум Громадського руху ЧЕСНО

March 19, 2013

Інститут Медіа Права спільно з іншими ініціаторами Руху ЧЕСНО 21 березня 2013 року проведе перший суспільно-політичний Форум «ЧЕСНО про депутатські пільги та звітність», що присвячений 100 дням роботи новообраного парламенту.

Ключові питання експертної дискусії Форуму:

  • На які пільги має право народний депутат і чи є вони виправданими?
  • Якими є вимоги чинного законодавства України щодо прозорості та доступності для громадськості народного депутата?
  • Про що має звітувати депутат перед виборцями?

У меню Форуму тільки корисні для суспільства теми: реформування законодавства щодо статусу парламентарів, їхніх пільг та фінансової звітності.

На десерт ми розповімо про прозорість та доступність для виборців новообраних депутатів за підсумками 100 днів їхньої роботи в парламенті.

Також громадські експерти та учасники ЧЕСНО поділяться з депутатами власними рецептами оздоровлення політичного організму та позбавлення його від зайвих пільг, обтяжливих статусів та привілеїв.

Очікуємо, що і депутати пригостять учасників Форуму міцною, витриманою позицією власної партії щодо прозорості та підзвітності народного обранця, шляхів удосконалення законодавства у цій сфері.

Участь у спільному обідньому Форумі візьмуть понад 100 гостей – журналістів, дипломатів, громадських діячів з усіх регіонів України, представники міжнародних організацій та інституцій.

Форум відбудеться під час обідньої перерви у сесійному засіданні: 21 березня (четвер), з 14.00 до 16.00 у БЦ «Парус» (вул. Мечникова 2, 2 поверх, велика конференц-зала). Початок реєстрації: о 13.30 год.

 

Меню Форуму – у додатку.

Просимо підтвердити вашу участь у Форумі за електронною адресою chesno@medialaw.kiev.ua або за тел. 044-383-20-44.


Форум проводиться за підтримки Міжнародного фонду виборчих систем (IFES), який фінансується Канадським агентством з міжнародного розвитку (CIDA).