25 червня Інститут Медіа Права презентує своє нове видання

June 23, 2010

25 червня 2010 року Інститут Медіа Права презентує своє нове видання «Стаття 10 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод: українське законодавство та судова практика» авторства Василя Паліюка.

Це видання є практичним посібником, в якому зроблено акцент на умовах застосування суддями України положень Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод, досліджено питання гласності судового процесу та особливості відносин судів із журналістами та ЗМІ, а також інші актуальні питання, пов’язані із реалізацією права на свободу вираження поглядів.
 

Презентація розрахована на журналістів та юристів, які цікавляться темою свободи слова. Учасники матимуть змогу отримати у подарунок примірник  книги з автографом автора.

Презентація відбудеться за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 14, готель «Хрещатик», конференц-зал «Андріївський». Початок презентації 25 червня об  11:00.

Просимо повідомити про намір взяти участь у презентації на електронну адресу: info@medialaw.kiev.ua,  або за телефоном 284-61-64.
 
Книга підготована та надрукована в рамках програми IMS«Медіа та Демократія» для Центральної та Східної Європи і Кавказу.