8 липня відбудеться засідання Міжвідомчої робочої групи

July 4, 2013

Чергове засідання Міжвідомчої робочої групи з аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захист прав журналістів відбудеться у понеділок, 8 липня, об 11.00 в ІА «Укрінформ». Про це повідомляє “Телекритика”.

Порядок денний:

І. Представлення усіх присутніх, обговорення регламенту і порядку денного. Повідомляє: Дарка Чепак, прес-секретар Президента України,  керівник Міжвідомчої робочої групи.

ІІ. Робочі групи:

1. Щодо сприятливого інвестиційного клімату, розвитку телерадіомовлення та індустрії преси в Україні: про заходи щодо захисту прав власності на аудіовізуальний контент;  про підсумки роботи групи за перше півріччя.

2. Експертна рада з питань приведення законодавства у сфері медіа до європейських стандартів у 2013 році: щодо підготовки роз’яснення і рекомендацій державним реєстраторам державної реєстрації (перереєстрації) комунальних засобів масової інформації та їх редакцій.

ІІІ. Щодо запровадження курсу комунікацій в Інституті УДО України КНУ ім.Шевченко.

ІV. Презентація спільного проекту Міністерства внутрішніх справ України та Координатора Проектів ОБСЄ в Україні «Подальше сприяння вдосконаленню практики взаємодії між правоохоронними органами України та працівниками ЗМІ».

V. Про організацію міжнародного семінару з безпеки журналістів в межах програми «Відкрита розмова».

VІ. Про стан розгляду інцидентів за участю ЗМІ, які перебувають на контролі міжвідомчої робочої групи.

VІІ.Інше.