АНОНС: Експерти обговорять регулювання діяльності ЗМІ під час виборів

December 17, 2014

                    


Інститут Медіа Права запрошує взяти участь у експертному обговоренні «Регулювання діяльності ЗМІ під час виборів: порядок денний до нового парламенту», яке відбудеться 22 грудня 2014 року.

Остання виборча кампанія показала вчергове про хронічні проблеми виборчого законодавства: низькоякісної політичної реклами, засилля джинси, необхідність залучення великих бюджетів для політичної реклами і, як наслідок, залежність від олігархів, проблеми діяльності регулятора – це виклики, які стоять перед українським суспільством і мають безпосередній вплив на виборця.

Основною метою заходу є обговорення та формування спільної позиції щодо необхідних законодавчих змін у виборче законодавство щодо інформаційного забезпечення виборів та політичної агітації. Експерти обговорять проблемні аспекти діяльності медіа під час виборів – обмеження або заборона політичної реклами, статус ЗМІ під час виборів, проблеми проведення дебатів, санкції та ін.

До експертного обговорення запрошено медіа юристів, медіа експертів, народних депутатів, а також журналістів та громадянських діячів.

Експертне обговорення відбудеться 22 грудня за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 14, готель «Хрещатик», конференц-зал «Володимирський». Початок заходу – о 10.00, початок реєстрації учасників – о 09:30,завершення – о 13.00.

Про намір взяти участь у роботі експертного обговорення повідомте, будь ласка, за телефонами 044-486-05-80, 094-927-90-44, або надішліть листа на електронну адресу: alina.pravdychenko@gmail.com до 19 грудня.

 

Проведення цього заходу стало можливим завдяки підтримці американського народу, що була надана через Агентство США з міжнародного розвитку(USAID) та Інтерньюз. Зміст матеріалів є виключно відповідальністю Інституту Медіа Права та не обов’язково відображає точку зору американського уряду, USAID та Інтерньюз.