АНОНС: “Напади на журналістів: останні дані та можливості правового захисту”

February 5, 2014
Шостого лютого 2014 року о 10.30 Інститут Медіа Права спільно з Інститутом Масової Інформації та Інститутом розвитку регіональної преси проведуть прес-конференцію на тему: “Напади на журналістів: останні дані та можливості правового захисту”.

Представники громадських організацій, що захищають права журналістів, оприлюднять дані щодо журналістів та представників ЗМІ, які постраждали під час революційних подій в Україні. На жаль, більшість протиправних дій проти журналістів були свідомими і спрямованими саме на унеможливлення виконання ними своїх професійних обов’язків. Юристи громадських організацій, що спеціалізуються в галузі права на свободу вираження поглядів, повідомлять про шляхи юридичного захисту журналістів, постраждалих від нападів. Зокрема, розглянуть питання порядку розгляду справ у Європейському суді з прав людини та можливі розміри грошових компенсацій журналістам, які постраждали.

Учасники прес-конференції: Тарас Шевченко, директор Інституту Медіа Права; Людмила Панкратова, медіаюрист, Інститут розвитку регіональної преси (ІРРП); Олександр Бурмагін, медіаюрист, Інститут розвитку регіональної преси (ІРРП); Роман Головенко, медіаюрист Інституту масової інформації (вул.Хрещатик, 4, конференц-зал). Потрібна акредитація. Телефон: (096) 916 07 19 та e-mail: ez@medialaw.kiev.ua