АНОНС: ЗМІ і вибори: уроки виборчої кампанії та перспективи вдосконалення законів

December 20, 2012
Інститут Медіа Права спільно з Громадською радою при Національній раді з питань телебачення і радіомовлення запрошують вас взяти участь в експертному обговоренні «ЗМІ і вибори: уроки виборчої кампанії та перспективи вдосконалення законів», яке відбудеться 21 грудня 2012 року. 

Основна мета заходу – обговорити практичні та законодавчі аспекти діяльності ЗМІ під час парламентських виборів 2012 року та розробити рекомендації щодо вдосконалення виборчого законодавства в майбутньому. Протягом заходу експерти обговорюватимуть проблемні аспекти діяльності медіа під час виборів – обтяжливі заборони, статус ЗМІ, проблеми проведення дебатів, санкції тощо. Також експерти планують обговорити проблему дотримання державними мовниками стандартів подачі інформації та забезпечення інтересів громадян.

За наслідками обговорення планується напрацювати рекомендації щодо вдосконалення закону про вибори народних депутатів, а також щодо законів про місцеві вибори та про вибори президента України.

До експертного обговорення запрошено медіа юристів та медіа-експертів, а також журналістів, громадянських діячів та представників органів державної влади.

Експертне обговорення відбудеться 21 грудня за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 14, готель «Хрещатик», конференц-зал «Володимирський».

Початок заходу – о 10.00, початок реєстрації учасників – о 09:30, завершення – о 13.30.

Про намір взяти участь у роботі експертного обговорення повідомте, будь ласка, за телефоном (044)496-0580 чи надішліть листа за електронною адресою: event@medialaw.kiev.ua.

Проведення цього заходу стало можливим завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та «Інтерньюз». Зміст матеріалів є виключно відповідальністю Інституту Медіа Права та не обов’язково відображіає точку зору американського уряду, USAID та «Інтерньюз».