Депутат Сонячної сільської ради Діна Ситченко через суд отримала документи про виділення землі

November 27, 2014

Депутат сільської ради Діна Ситченко, захищаючи інтереси мешканців селища Сонячне, у лютому 2013 року подала інформаційний запит до сільської ради з проханням надати відомості про виділення земельної ділянки, яка до того належала сільраді  і була громадською власністю. Метою було отримати копії документів, у яких зафіксовані рішення щодо цієї земельної ділянки, зокрема її виділення, землевідведення, передачі у власність тощо. А саме: витяг з протоколу засідання сесії, копію рішення №  27 від 04.03.2010  року  та   загальну викопіровку з генерального плану сел. Сонячне, де було б чітко зазначено  розміри та межі розташування виділеної земельної ділянки.

Відмова в наданні інформації на запит була оскаржена до Запорізького районного суду, який 31 жовтня 2013 року  частково задовольнив позовні вимоги пані Ситченко.

Після набрання чинності судовим рішенням, позивач ініціювала виконавче провадження, в ході якого змогла отримати копію витягу з протоколу засідання сесії, на якій розглядалося питання про виділення земельної ділянки, а також відповідну копію рішення Сонячної сільської ради Запорізького району Запорізької області.