Депутати не проголосували за жоден медійний законопроект протягом пленарного тижня

May 27, 2013

Протягом пленарного тижня 21-24 травня депутати планували розглянути низку медійних законопроектів, але жоден із них так і не було винесено на голосування.

Серед цих них, зокрема, повинен був розглядатися в другому читанні законопроект щодо відповідальності за втягнення малолітніх у розповсюдження порнографічної продукції та збут серед них такої продукції (проект Закону України «Про внесення змін до Кримінального та Кримінально-процесуального кодексів України щодо злочинів проти моральності у сфері статевих стосунків» (законопроект № 0889; н. д. Віктор Шемчук).

Окрім того, планувалося голосування за обрання нового члена Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення. Як відомо, Національна Рада працює мінімально можливим складом у 6 осіб через те, що Президент України не призначає члена Національної ради за своєю квотою протягом кількох останніх років, а вакансія за парламентською квотою утворилася у зв’язку з тим, що член Національної ради Оксана Калетник (Єлманова) була обрана народним депутатом. Однак, член Нацради за квотою Верховної Ради так і не був обраний.