Другий сезон “Пігулки еволюції”: розповідаємо, як відправити кремлівського диктатора за ґрати

May 9, 2023

“Пігулка еволюції” повертається з другим сезоном. Адже багато людей шукають чарівну пігулку, яка вирішить усі проблеми і зробить їхнє життя кращим. А як щодо “пігулки еволюції”?

“Пігулка еволюції” – це аудіоподкаст, який Центр демократії та верховенства права створив разом із The Ukrainians у межах Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства України. Це історії про вагомі суспільні зміни, які розвинули наше суспільство і зробили нас більш людяними. І в цьому подкасті ми хочемо сказати, що громадянин може (і повинен) змінювати свою країну/місто/громаду/оточення на краще.

У першому епізоді нового сезону Ольга Артюшенко розповість про воєнних злочинців. Про те, чому тільки порівняно нещодавно їх почали притягувати до відповідальності. Про лиходіїв далекого минулого, за якими б нині плакала Гаага. І, нарешті, про те, як відправити туди Владіміра Путіна, і що на нього там може чекати. Подати власні свідчення про воєнні злочини росіян в Україні можна за посиланнями:

Слухайте подкаст за посиланням або дивіться його на Youtube-каналі The Ukrainians (нижче).

Подкаст створений у межах проєкту “Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства”, що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.