Експерти РПР домовилися про співпрацю зі спікером Верховної Ради

December 25, 2014
Директор ІМП Тарас Шевченко та інші експерти «Реанімаційного пакету реформ» та руху «ЧЕСНО» зустрілися з Головою Верховної Ради Володимиром Гройсманом і домовилися про співпрацю з парламентом щодо втілення реформ. Спільні зусилля мають зробити Верховну Раду відкритішою, а реформи – ефективнішими.

Досягнуто принципову домовленість про співпрацю щодо спільного напрацювання та обговорення першочергових законопроектів, а також підвищення прозорості роботи Верховної Ради. 

Спікер парламенту, зокрема, планує вжити заходів щодо запобігання неперсональному голосуванню, створити експертну раду при Голові ВРУ та щотижнево особисто розглядати пропозиції «Реанімаційного пакету реформ» на Погоджувальній раді. Почати працювати в цьому напрямі Гройсман пообіцяв вже на поточному тижні.

Нагадуємо, що Інститут Медіа Права є учасником та співініціатором «Реанімаційного пакету реформ» та громадського руху «Чесно». Інститут Медіа Права координує напрям реформи медіа «Реанімаційного пакету реформ», а також загальні організаційні питання цієї громадської ініціативи. 




Фото: Реанімаційний пакет реформ