Голова Держкомтелерадіо

June 26, 2009
Двадцять шостого червня 2009 року Кабінет Міністрів України зареєстрував у Верховній Раді України проект Постанови “Про призначення О.Наливайка на посаду Голови Державного комітету телебачення і радіомовлення України” за № 4733.

Насьогодні Олег Наливайко є генеральним директором ТОВ “Агентство УНІАН”.

Нагадаємо, що відповідно до Постанови Верховної Ради України “Про дострокове припинення повноважень деяких народних депутатів України, а також про звільнення з посад Голови Антимонопольного комітету України та Голови Державного комітету телебачення і радіомовлення України” № 308-VI від 23 травня 2008 року останнього голову Держкомтелерадіо Едуарда Прутніка було звільнено у зв’язку з тим, що він набув повноважень народного депутата України. Відтак, наказом Голови Держкомтелерадіо від 23 травня 2008 року №172К перший заступник Голови Державного комітету телебачення та радіомовлення України Мураховський Анатолій Леонідович був призначений тимчасово виконуючим обов’язки Голови Комітету з 26 травня 2008 року.

Відповідно до ч.12 ст. 85 Конституції України призначення та звільнення Голови Держкомтелерадіо відбувається за поданням Прем’єр-міністру України.