Громадська рада при Нацраді

October 7, 2010
Шостого жовтня 2010 року Громадська рада при Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення провела установче засідання.

Член Національної ради Лариса Мудрак привітала новообрану раду і висловила сподівання, що остання буде активно працювати і вказувати як на загальні проблеми в медіа просторі, так і на недоліки в роботі Національної ради.

Громадська рада обрала власне правління, до якої увійшли Павло Моісеєв, директо з правових питань ГО “Інтерньюз-Україна”, Тетяна Котюжинська, головний юрисконсульт НСЖУ та директор Інституту медіа права Тарас Шевченко.

У зв’язку з відсутністю Тараса Шевченка на засіданні члени вирішили перенести обрання голови Громадської ради на наступне засідання. Члени громадської ради також погодились підготувати до свого першого робочого засідання перелік актуальних питань до розгляду. Свої пропозиції надали і члени Національної ради, що були присутні на засіданні.

Нагадаємо, що Громадська рада при Національній раді була обрана 22 вересня 2010 року і до неї увійшли 12 індивідуальних представників та 1 колективний представник – Інститут медіа права.