Інститут Медіа Права оголошує набір команди для участі у Міжнародних змаганнях з медіа права

September 11, 2015

 

Price_logos

Інститут Медіа Права набирає команду студентів НаУКМА для участі у Міжнародних змаганнях з медіа права «Monroe E. Price International Media Law Moot Court Competition».

Змагання «Monroe E. Price International Media Law Moot Court Competition» були запроваджені 2008 року Програмою порівняльного медіа права та Центром соціо-правових студій – підрозділами Оксфордського факультету права у співробітництві з Міжнародною асоціацією медіа юристів (IMLA). Їх мета полягає у підвищенні інтересу до галузі медіа права як з боку студентів-юристів, так і представників інших спеціальностей.

Починаючи з 2010 року Інститут Медіа Права надає підтримку команді з НаУКМА. За цей час найкращим результатом участі команд у змаганнях був їх вихід до чвертьфіналу (двічі – у 2010 та 2011 роках). Крім того, команда з НаУКМА двічі отримувала нагороду «Spirit of the Moot Award» (2010 та 2014 роки).

Відповідно до правил, в змаганнях можуть взяти участь студенти, які на час їх проведення навчаються в університеті за бакалаврськими чи магістерськими програмами з права.

Для реєстрації на участь у конкурсі усі охочі мають надіслати своє резюме та мотиваційний лист англійською мовою на електронну адресу: oxford@medialaw.kiev.ua до 20 вересня 2015 року. Відбірковий раунд складатиметься з двох частин: письмової (написання меморандуму) та усної (участь в модельному судовому засіданні). Завдання для письмової частини будуть надіслані всім претендентам одночасно після отримання усіх заявок. Разом із завданням учасників буде повідомлено про те, яку сторону вони представлятимуть (позивача чи Уряду).

З правилами відбору до цьогорічної команди можна ознайомитися за посиланням.

Інститут Медіа Права формуватиме команду з чотирьох учасників.

Із детальною інформацією та правилами змагань можна ознайомитись на офіційному сайті.

Підтримка команди стала можливою завдяки проекту «Популяризація прав людини і демократії та посилення медійного і громадянського суспільства в Азербайджані, Україні та Білорусі» міжнародної організації «Міжнародна підтримка медіа» (International Media Support)  за підтримки Міністерства Закордонних Справ Норвегії.