Інститут Медіа Права провів відбір учасників на змагання “Monroe E. Price International Media Law Moot Court Competition”

October 6, 2015

 

 

 

3 жовтня 2015 року Інститут Медіа Права завершив відбір учасників команди Національного університету «Києво-Могилянська академія» для участі у Міжнародних змаганнях з медіа права  «Monroe EPrice International Media Law Moot Court Competition».

Відбірковий раунд складався з двох частин: письмової (написання меморандуму) та усної (участь у навчальному судовому засіданні). Суддями усного раунду були Сергій Петухов (викладач Національного університету «Києво-Могилянська академія», заступник міністра юстиції з питань європейської інтеграції), Тетяна Семілетко (директор з розвитку Інституту Медіа Права), Антоніна Черевко (програмний менеджер міжнародної організації «Міжнародна підтримка медіа» в Україні).

Змагання «Monroe E. Price International Media Law Moot Court Competition» були запроваджені 2008 року Програмою порівняльного медіа права та Центром соціо-правових студій – підрозділами Оксфордського факультету права у співробітництві з Міжнародною асоціацією медіа юристів (IMLA). Їх мета полягає у підвищенні інтересу до галузі медіа права як з боку студентів-юристів, так і представників інших спеціальностей.

Підтримка команди стала можливою завдяки проекту «Популяризація прав людини і демократії та посилення медійного і громадянського суспільства в Азербайджані, Україні та Білорусі» міжнародної організації «Міжнародна підтримка медіа» (International Media Support)  за підтримки Міністерства Закордонних Справ Норвегії.

DSC_0057 DSC_0088 DSC_0056